ورود و ثبت نام

مقدمه
سخن در باب اهمیت وضرورت پرداختن به مقوله آموزش وپرورش در هر کجای دنیا من جمله ایران دارای اهمیت بسیاری بالایی میباشد .به گذشته  برمیگردیم ،۶۰سال قبل از آموزش وپرورش ایران از غرب (به طور خلاصه )تقلید کردوسیستم آموزش وپرورش آنها را به کشور وارد نمود .اکنون در طول این ۶۰سال بیش از ۱۰بار آموزش وپرورش غرب دچار تحول بنیادین شده است ،اما آموزش وپرورش کشور ما….. مگر قرارنیست که فارق التحصیلان ما (از مدرسه ودانشگاه )برای کار واقعی (نه خیالی )آماده شوند ؟ومگر نه اینکه باید آموزش وپرورش ما کاربردی (درادبیات ساده تر کار آمد )باشد ؟!به گفته حجت الاسلام والمسلمین حاج آقاقراتی :آموزش وپرورش وعملکرد نظام آموزش وپرورش کشور اصلا مفید نیست وبه درد نمیخورد زیرا دانش آموزان پس از ۱۲ سال هیچ هنر ومهارتی ندارند . حال جا دارد به طرح دوسوال مهم بپردازیم : ۱_چه مفاهیمی در آموزش و پرورش ما گفته میشود که هیچ کاربردی ندارد ؟ ۲_ چه مفاهیم ومهارت هایی در آموزش وپرورش ماگفته نمیشود که نیاز دانش آموزان و دانشجویان ما هستند ؟ با اندکی اندکی تفکر میتوان دریافت که غالب مشکلات اجتماعی وفرهنگی ما(از بی اعتنایی به هنجارها ،دین گریزی ،عقب رفت فرهنگی و اقتصادی گرفته تا رعایت مسال راهنمایی ورانندگی به وجوه آمده درافراد)،از عدم تعلیم وتربیت صحیح ومکفی در آموزش وپرورش نشات میگیرد .جامعه اسلامی باید نمایه های اجتماعی وفرهنگی واقتصادی وسیاسی بسیار متمایز وموفقی داشته با شد .این مهم اتفاق نمی افتد مگر با ساختار آموزشی وتربیتی مناسب که فرد در نظر گرفته شده باشد.آیا مشکلات نام برده در بالاریشه در نظام آموزشی وپرورش ما ندارد ؟
خشت اول گرنهاد معمارکج   تا ثریا میرود دیوار کج
اگر ما کتب درسی که در مدارس تدریس میشوند را آموزش اطلاق کنیم ،بسیاری از مدارس کشور از پژوهش محرومند .فعالیت های مهارت آموزی وکارهای تیمی جایگاه خود را در مدارس از دست داه اند .فعالیت های غیر درسی اگر به صورت اصولی وبر اساس یک مسیر تکمیلی مشخصی طراحی شوند ،دانش آموزان را ماهر وخلاق بار میاورند .نوجوانان بسیاری از مهارتهای که در زندگی آینده خودنیاز دارند ،تا سن ۱۸ سالگی وخروج از دوران دانش آموزی فرا نمیگیرد ،در حالی که مدارس تنها محل آموزش آن مهارت بوده اند . یاد گرفتن این مهارت در دوران بعدی مستلزم هزینه بیشتر وآسیب های جبران ناپذیر فردی و اجتماعی است . مابنا داریم تا با دید گاهی ریشه ای _اصلاحی _اعتقادی ،وضع موجود (نهادهای آموزشی )و (گفتمان انقلاب اسلامی )در این نهاد را از طریق ایجاد مطالبه عمومی میان آحاد مردم برای بهبود ،اصلاح وباز نگری سیستم فعلی ایجاد کنیم .در این ادامه به معرفی هدف وضرورت های این کار میپردازیم .
هدف
یکی از مهمترین ارکان تشکیل وفعالیت مجموعه ها هدف است که میتوانید در نقشه راه تصمیم گیری هایآن مجموعه نقش اول را داشته باشد . به همین منظور تیم یادگیری با طعم لذت سعی برآن دارد تا بتواند هدفی را برای انجام فعالیت های خود ترسیم نماید که بتوان توسط آن گامی در جهت پیش برد اهداف اسلامی وانقلاب عزیزمان رادر آینده ای نه چندان دور شاهد باشیم .شاید در کلام اول چنین سختی ساده به نظر میرسد اما هنگامی پادر عرصه عمل گذاشته میشود وپیچیدگی و طراحی های دشمنان در جلوی راه قرارگیرد میبینیم که داشتن چنین هدفی ورفتن به سمت آن برای یک مجموعه کاری است بس دشوار .شاید جای مطرح این سوال باشد که اهداف اسلامی چیست وانقلاب اسلامی ما چه هدفی دارد.درمورد پاسخ به این سوالات باید گفت مجموعه نظام هستی که مادرآن قرارداریم به صورت غیر مستقیم وبه تغیری مانند خورشید پشت ابر به ما میرسد .در این زمان که مادر خسران هستیم باید تمام رویکرد وفعالیت هایمان در راستای این مهم برنامه ریزی گردد که یکی از اهداف گرانمایه وبلند پایه اسلام وانقلاب است .ظهور آن امام بزرگوار نیازمند یک آگاه سازی است آن هم نه در سطح محله ومنطقه وکشور بلکه در گسترده جهان در همه ی نقاط عالم باید این نیاز در مردم به وجود بیایدوآن هانیز خواستار ظهور وحضور امام مهربانی در میان عالمیان باشند وبرا آمدنشان تلاش کنند .به همین منظور باید انقلاب اسلامی را در سرتاسر نقاط مختلف جهان نشرداد واین همواره در سخنان امام خمینی (ره)وامام خامنه ای (مدظله العالی )مشهود است که میفرمایند انقلاب راباید صادر کرد ‌. برای ما این امر مسلم هست که یکی از بهترین دوران تاثیر پذیری والقای مفاهیم به انسان هادردوره کودکی ونوجوانی است که در این دوره کودک ونوجوان قلبی پاک واثربخش دارد ومیتوان به لایه های فکر وعمق اونفوز کرد وبذر تفکر انقلاب را در افکار وانقلابی بودن رادر عملشان کاشت . به همین خاطر تیم ما باید تصمیم گرفته است که با برنامه ریزی های دقیق برای مدارس در حوزه های دانش آموزی که غالب کودکان ،نوجوانان وجوانان راتشکیل میدهند وارد عمل شده ودر همین راستا کارهایی انجام داده اند که در ادامه به برنامه های انجام شده توسط این تیم اشاره میکنیم.

" طبقه همکف - دفتر ارتباط با مدارس " داربام -

شماره های تماس : 02177240661 – 02177240662

آدرس : تهران ، بزرگراه -سالت – خیابان شهید حیدرخانی- دانشگاه علم و صنعت ایران –ساختمان فناوری های نوین " طبقه همکف - دفتر ارتباط با مدارس " داربام -

شماره های تماس : 02177240661 – 02177240662