قالب وردپرس

آخرین دوره کمپ تابستانی فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه علم و صنعت ایران در تاریخ۲۷ لغایت ۲۹ تیرماه سال ۱۳۹۵ در این دانشگاه برگزار گردید.

2-copy

در ابتدا دانش آموزان و شرکت کنندگان پس از دریافت کیف و پک اردویی خود، تحت عنوان برنامه ی گردش علمی با فضای محیطی و علمی دانشگاه آشنا شده و با حضور در آزمایشگاه های دانشکده ی راه آهن، معماری و.. و کارگاه اتومکانیک از نزدیک با تجهیزات و ادوات و طرز کار این کارگاه و آزمایشگاه ها آشنا شدند. سپس به انجام مسابقات ورزشی در رشته های پینگ پنگ ، فوتسال ، وسطی ، والیبال و… پرداختند.پس از اقامه ی نماز جماعت در مسجد الشهدای دانشگاه دانش آموزان وارد مسابقه ی طبخ غذا شدند.در این مسابقه افراد به گروه های ۳ و ۴ نفره تقسیم شده و با افزایش  مهارت کار گروهی مهارت خود را برای زندگی در شرایط دور از خانواده محک زدند.در این بخش دانش آموزان به طبخ جوجه کباب و سفره آرایی پرداختند. در آخرین برنامه ی روز نخست کمپ نیز دانش آموزان به همراه مربیان خود به سمت استخر دانشگاه حرکت نمودند.

در روز دوم از کمپ تابستانی دانش آموزان پس از پذیرش در ساعت ۹ صبح در کارگاه کنترل و مدیریت پروژه شرکت نمودند و اصول اولیه برنامه ریزی برای انجام موفق پروژه را فراگرفتند. سپس برای تقویت کارگروهی و تمرین مباحث گفته شده در کارگاه کنترل پروژه دانش آموزان در گروه های ۷ نفره در برنامه نقشه گنج حاضر شدند که در آن با طی مراحل مختلف علمی و مهارتی به نقشه ی گنج دست یافتند تا بتوانند گنج را با کار تیمی خود از آن خود کنند. در نهایت گروهی که موفق به رسیدن به گنج شده بود، گنج را بین باقی گروه ها تقسیم نمود.پس از این برنامه دانش آموزان نماز را به صورت جماعت در مسجد الشهدای دانشگاه اقامه کردند و بعد از صرف ناهار در بوستان حضرت معصومه دانشگاه در کارگاه تشریح و کالبدشکافی و شمع سازی حضور یافتند.در این کارگاه ها به تشریح چشم گاو و پای مرغ پرداخته شد همچنین دانش آموزان شمع های رنگی با سلیقه ی خود ساختند.

در روز سوم و آخر از کمپ تابستانی دانش آموزان پس از پذیرش در کارگاه هیجان انگیز آشنایی با موشک های بالستیک و ساخت موشک آبی شرکت نمودند.پس از کارگاه دانش اموزان به صورت عملی آموخته های خود را به نمایش گذاشتند و در گروه های دو نفره به ساخت موشک مشغول شده و در مسابقه ی پرتاب موشک آبی شرکت کردند.پس از این مسابقه دانش اموزان نماز را به صورت جماعت در مسجد الشهدای دانشگاه اقامه کرده و بعد از صرف ناهار در بوستان حضرت معصومه به مسابقه ی جذاب پرتاب تخم مرغ رسیدند.در این مسابقه نیز دانش آموزان در گروه های دو نفره با ساخت سازه های کاغذی با یکدیگر به رقابت پرداختند.سپس شرکت کنندگان در آخرین برنامه کمپ تابستانی یعنی اختتامیه و دانشنما شرکت نمودند.در این برنامه کلیپی از سه روز تلاش و دانش آموختگی شرکت کنندگان پخش شد و دانش آموزان با تماشای برنامه دلنشین و جذاب دانشنما با مفهوم یادگیری با طعم لذت آشنا شدند.گروه های برتر در هر بخش نیز در حضور والدین خود تشویق شدند.

لازم به ذکر است در این برنامه ۲۸ نفر از فرزندان دختر اساتید و کارکنان دانشگاه شرکت داشتند  و در تمام لحظات کمپ تابستانی دانش اموزان در گروه های ۷ نفره با مربیان خود در ارتباط بوده اند.

پس از اتمام کمپ گواهی این دوره به همراه دی وی دی تصاویر و فیم ها و جوایز نفرات برتر به دست دانش آموزان رسید.