قالب وردپرس
کمپ علمی-تفریحی علم و صنعت
مهر ۷, ۱۳۹۵

اپلیکیشن دانشگاه علم و صنعت

” دانشگاه علم و صنعت، به عنوان یکی از پیشروترین دانشگاه های کشور در خصوص فناوری های آی تی، امسال از فاز اول اپلیکیشن خود رونمایی کرد. این اپلیکیشن ویژه ورودی های جدید و پرانرژی علم و صنعتی طراحی شده است.
وقتی وارد نرم افزار شدید چهار بخش “دانشجویان”، “معرفی دانشگاه”، “اردو معارفه” و “مکان یاب” در اختیار شما قرار میگیرد.
“موقعیت من”: این آیتم موقعیت شما را نمایش داده تا بهتر بتوانید دانشگاه را پیدا کنید.
“همراه من”: همراه من یکی از مهمترین و پرکاربردترین بخش های اپلیکیشن است. حتما سوالات بسیاری از نحوه ثبت نام، ویژه برنامه اردوی معارفه دانشگاه، نحوه ی انتخاب واحد و بسیاری سوالات دیگر ذهن شما را درگیر کرده است. کافیست در بخش “دانشجویان” روی گزینه “همراه من” کلیک کرده و مشخصات همراه خود را مشاهده کنید! همراه شما یکی از دانشجویان ترم بالایی هم رشته شماست که علاقه مند است به شما کمک کند تا هرچه سریعتر فضای مبهم ذهنی شما نسبت به دانشگاه را حل کند. بهتر است قبل ثبت نام یک بار با او صحبت کنید.
“پروفایل کاربر”: این صفحه اطلاعات شما را نمایش داده و امکان ویرایش را فراهم میسازد. همانطور که قبلا گفتیم، از صحت ورود کد ملی خود اطمینان حاصل کنید.
“هم اتاقی”: این بخش برنامه ویژه دانشجویان خوابگاهی است. شاید تا به حال به ذهنتان رسیده باشد که چگونه میتوانید یک هم اتاقی خوب برای زندگی دانشجویی انتخاب کنید. حتما شما هم به دنبال یک برنامه ویژه برای پژوهش و درس خواندن هستید، اما اگر هم اتاقی شما تا نیمه شب بیدار باشد، سروصدای زیاد ایجاد کرده، اتاق را به هم ریخته و کلی مشکلات دیگر برای شما پدید آورد چقدر در این هدف موفق خواهید بود؟! خب بهتر است به این بخش از برنامه توجه ویژه ای داشته باشید. علاوه بر نرم افزار مشاوران دانشگاه و دوستان ما در اردوی معارفه شما را در انتخاب هم اتاقی یاری میکنند. پس اصلا نگران نباشید.

در بخش اردو معارفه نیز شما میتوانید کنداکتور برنامه و ریز فعالیت های اردو را مشاهده کنید. اردوی معارفه یکی از به یاد ماندنی ترین و بزرگترین اردوی های دانشگاه است که در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با همکاری دانشجویان فعال و نخبه دانشگاه طرح ریزی شده است.
موفقیت شما آرزوی قلبی تمامی اعضای خانواده بزرگ علم و صنعت است.
بیایید برای کشور عزیزمان سخت بکوشیم…

لینک دانلود :
دانلود مستقیم