ورود و ثبت نام

جشنواره استارتاپ دانش آموزی ایدآموز

اگر بخواهیم به شکلی ساده و ابتدایی استارت‌آپ را تعریف کنیم: استارت‌آپ به شرکت‌های نوپایی گفته می‌شود که با یک ایده‌ی ساده و اولیه شروع می‌کنند و به سرعت رشد می‌یابند و به درآمد می‌رسند.

استارتاپ ویکند چیست؟

استارت آپ ویکند یک همایش و رویداد آموزشی- تجربی در سراسر دنیا است که همانطور که از نامش پیداست معمولا در انتهای هفته برگزار می شود. در این برنامه شرکت کنندگان پر انگیزه ای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارت آپ، بازاریاب های حرفه ای و طراحان گرافیک گرد هم می آیند تا انتهای هفته طی ۵۴ ساعت ایده یا پروژه هایی را مطرح و آماده نمایند.

ایدآموز چیست؟

طبق معیارها و شاخصه های در نظر گرفته شده در حوزه دانش آموزی، توانسته ایم محتوای ویژه ای برای دانش آموزان دوره اول و دوم متوسطه طراحی کنیم که طبق این فرآیند دانش آموزان در طول بازه ی یک روزه ، می توانند با مفاهیم کارآفرینی، کسب و کار، ایده پردازی، خلاقیت، کار تیمی و … آشنا شده و از ایده های خام و ساده به سمت و سوی ایده های مفید و با بازدهی بالاتری خواهد رفت.

متوسطه اول

متوسطه دوم

ثبت نام

• نام و نام خانوادگیکد ملیشماره تلفن همراهنام مدرسهشهر و منطقهسنرشتهمعدل
    افزودن یک ردیف جدید
    لطفا مشخصات اعضای گروه خود را اضافه کنید: برای اضافه کردن یک عضو روی علامت + کلیک کنید
  • قیمت: ۲۰,۰۰۰ تومان
  • ۰ تومان
  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .
برای طرح دیدگاه میتوانید به صورت مهمان نظر بگزارید یا عضو شوید و یا وارد شوید

دیدگاه ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

" طبقه همکف - دفتر ارتباط با مدارس " داربام -